Sulje

Integritetspolicy

Henkilötietojen käsittelijän henkilöllisyys. Tämän tietosuojakäytännön (”Tietosuojakäytäntö”) mukainen ”henkilötietojen käsittelijä” (ts. henkilö, joka vastaa henkilötietojesi keräämisestä, varastoinnista ja käytöstä) on iBus Media Limited (”iBus”), yhteystiedot: 33-37 Athol Street, Douglas, Isle of Man IM1 1LB, tai sähköpostiosoite: Support. Tässä Tietosuojakäytännössä “CasinoSmash” tai “me”, viittaa tähän yhtiöön. Viittaukset “Konserniin” tarkoittavat iBus Media Limited -yhtiötä ja sen tytäryhtiöitä ja omistajia sekä omistajayhtiöiden tytäryhtioitä ja kaikkia yhtiöitä, jotka kuuluvat tähän yritysryhmään.

Sitoumuksemme käyttäjiemme yksityisyyteen. Me omistamme ja operoimme sivustoa osoitteessa www.casinosmash.com sekä paikallisia sivuja, jotka linkittyvät tähän sivustoon (yhteisesti ”Sivusto”). Olemme sitoutuneet huolehtimaan keräämämme henkilötiedon luottamuksellisuudesta käyttäen parasta saatavilla olevaa tietoteknistä turvallisuusteknologiaa ja käytäntöjä, jotka kaikki noudattavat Euroopan Unionin tietosuojastandardeja.

Tietosuojakäytännön tarkoitus. Tämän Tietosuojakäytännön tarkoitus on auttaa sinua ymmärtämään, kuinka keräämme, varastoimme, käytämme ja turvaamme henkilötietojasi, ja kertoa sinulle oikeuksistasi liittyen tähän tietoon ja sen käyttöön.

Lakisääteiset velvoitteemme. Noudatamme Mansaaren Tietosuoja-asetusta (Data Protection Act 2002, voi muuttua tai päivittyä ajoittain) (”Asetus”) käsitellessämme henkilötietojasi. Henkilötietojasi voi myös käsitellä tai voimme siirtää henkilötietosi toisille konserniyhtiöillemme, yhteistyökumppaneillemme, agenteillemme ja kolmansille osapuolille, jotka toimittavat meille palveluita. Nämä yhtiöt voivat toimia Mansaaren ja Euroopan Talousalueen  ja niiden lainkäyttöalueiden ulkopuolella. Tässä tapauksessa noudatamme Asetusta varmistaaksemme, että henkilötietoja siirretään vain lainkäyttöalueille, jotka noudattavat Asetuksessa määriteltyä vaihtelevaa ’riittäväyyden’ vaatimusta.

Mitä isolla alkukirjaimella merkityt termit tarkoittavat? Ellei tässä Tietosuojakäytännössä muuta määritellä, isolla alkukirjaimella kirjoitettujen termien merkitys on määritelty Säännöissä ja Ehdoissa, jotka ovat etusijalla kaikissa mahdollisissa ristiriitatilanteissa tähän Tietosuojakäytäntöön nähden.

1. Suostumuksesi Tietosuojakäytäntöön

  • Sopimus. Käyttämällä palvelua, sinä (“Käyttäjä”, ”sinä”) suostut tämän Tietosuojakäytännön ehtoihin, joita voimme ajoittain muuttaa. Kun annat meille tietojasi, kysymme erikseen, annatko suostumuksesi vastaanottaa tarjouksia: (a) meiltä ja; (b) kolmansilta osapuolilta, jotka toimittavat meille tuotteita tai palveluita ja joiden kanssa jaamme tietojasi.
  • Muutokset. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä Tietosuojakäytäntöä ajoittain. Muutokset tulevat voimaan välittömästi, kun muutoksesta on tiedotettu Sivustoilla. Kehotamme siksi sinua tarkistamaan ajoittain tämän Tietosuojakäytännön, ja varmistamaan, että olet tietoinen voimassa olevasta versiosta ja mahdollisesti tekemistämme muutoksista.

2. Mitä tietoa kerätään ja mihin tarkoitukseen

  • Rekisteröintitiedot. Osana Käyttäjätilin avaamista sivustolla ja jotta voimme tarjota palveluitamme sinulle pyydämme sinua antamaan meille käyttäjänimesi, salasanasi, voimassa olevan sähköpostiosoitteesi ja tiedon pysyvästä oleskelumaastasi. Kun olet aktivoinut tilisi, voit lisätä tilitietoihisi muita henkilötietojasi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen: nimesi, syntymäaikasi, sukupuolesi, kotisivusi, Twitter-käyttäjäprofiilisi nimen sekä lisäksi voit lisätä tietoja ’tietoja minusta’ -kohtaan. Mitään näistä tiedoista ei edellytetä aktiivisen tilin ylläpitämiseksi.
  • Jatkuva tietojen kerääminen. Lisäksi käyttäessäsi Palvelua keräämme ja varastoimme tiettyjä henkilötietoja mukaan lukien tiedot toiminnastasi Sivustolla ja Laitteellesi tallennetut tiedot, joita käytät, jotta voimme parantaa sinulle tarjoamaamme Palvelua. Käytämme myös ’evästeitä’ ja ’evästekäytäntömme’ on kerrottu alla.
  • Tietojen säilyttäminen. Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista tässä Tietosuojakäytännössä selitettyä tarkoitusta varten. Tiedot sisältävät myös kaiken historiatiedon, jota voidaan edellyttää valvontatarkoituksiin. Keräämme käyttäjistämme vain tarkoituksen kannalta tarpeellista tietoa, ja tietohallintakäytäntömme sisältävät ohjeet tietojen, joita emme enää tarvitse, tuhoamisesta. Sulkiessasi (tai meidän sulkiessamme) käyttäjätilisi meillä säilytämme tietojasi 24 (kaksikymmentäneljä) kuukautta, jotta voimme täyttää valvontaan ja lainsäädäntöön liittyvät velvoitteemme ja puolustaa itseämme mahdollisia kanteita vastaan. Henkilötiedot, joita ei tarvita näihin tarkoituksiin, tuhotaan tämän ajanjakson jälkeen.
  • Tarkoitukset. Me, konsernimme jäsenyhtiöt, ja lisäksi yhteistyökumppanimme ja kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat sinulle palveluita puolestamme, käytämme henkilötietojasi edistääksemme liiketoimintaamme ja tarjotaksemme Palveluitamme sinulle. Erityisesti tämä sisältää seuraavat tarkoitukset (mutta pidätämme oikeuden käyttää henkilötietojasi myös muihin tarkoituksiin, jotka auttavat meitä tarjoamaan sinulle Palvelua):
    • tarjota sinulle tietoa ja/tai Palveluita;
    • tunnistus- ja varmistustarkoitukset;
    • tilastollinen analyysi ja tutkimus;
    • tutkimus ja kehitys;
    • markkinointi, markkinatutkimus, asiakaskyselyt ja asiakasprofilointi;
    • data-analyysi; ja
    • valvontaviranomaisten vaatimukset.

3. Henkilötietojen käsittelyn ehdot

  • Ehdot. Käsittelemme henkilötietojasi erilaisista syistä, joista jokaisesta on säädetty olennaisessa tietosuojalainsäädännössä
  • Suostumus.Henkilötietojesi käsittely on meille ensisijaisesti tärkeää, jotta voimme tarjota sinulle Palveluitamme. Ajoittain saatamme pyytää suostumustasi käsitellä henkilötietojasi. Tällöin henkilötietojasi käsitellään tämän suostumuksesi mukaisesti, ja voit perua suostumuksesi kirjallisesti milloin tahansa. Esimerkiksi suostumuksesi tarvitaan, jotta voimme lähettää sinulle markkinointiviestejämme ja tietoja tarjouksistamme.
  • Sopimuksen täyttäminen lainsäädännön velvoitteiden mukaisesti. Meille voi myös olla välttämätöntä käsitellä henkilötietojasi täyttääksemme sopimuksemme (esimerkiksi Säännöt ja Ehdot avatessasi tiliäsi) tai jotta voimme toimia erilaisten lainsäädännöllisten vastuidemme mukaisesti.
  • Merkittävä syy. Lopuksi, voimme myös käsitellä henkilötietojasi merkittävästä syystä ja edellyttäen, että tämä käsittely ei vaaranna sinun etuasi, oikeuksiasi tai vapauksiasi. Esimerkiksi tällaisia merkittäviä syitä voivat olla: (i) kun julkaisemme henkilötietojasi Konsernimme yhtiöille uudelleenjärjestelyn jälkeen tai sisäisiin hallinnollisiin tarkoituksiin; (ii) kun tunnistamme, että jotkut yhtiöt voivat tarjota palveluita, jotka tuottavat sinulle lisäetua, tai tarjota meille arvokasta tietoa siitä, kuinka käytät Palveluamme; (iii) varmistaaksemme verkoston ja tiedon suojauksen, sisältäen luvaton pääsy viestintäverkkoihimme; (iv) noudattaaksemme valvontaviranomaisen tai lainsäädännön vaatimuksia.

4. Tietojen jakaminen, julkaiseminen ja vastaanottajat

  • Erityiset julkaisut. Voimme julkaista henkilötietojasi seuraavan mukaisesti:
    • kenelle tahansa vastaanottajalle, mikäli laki tai valvontaviranomainen sitä edellyttää;
    • mille tahansa valvontaelimelle tai viranomaiselle;
    • kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat palveluita meille tai meidän puolestamme;
    • kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin edellyttäen, että olet antanut suostumuksesi tai et ole vastustanut, jolloin toimitaan, kuten kuvattu kohdassa 9 alla;
    • kolmansille osapuolille, jotka ostavat liiketoimintamme tai minkä tahansa osan liiketoiminnastamme;
    • mikäli hyvässä uskossa uskomme, että toiminta on välttämätöntä: i. Noudattaaksemme lakia tai toimiaksemme meitä vastaan nostetussa oikeustoimessa; ii. Suojellaksemme ja puolustaaksemme oikeuksiamme tai omaisuuttamme;
    • suostumuksellasi;
    • katastrofipalautusta varten; tai
    • kuten kuvattu kohdassa 5 alla.
  • Yleiset julkaisut. Yllä listattujen erityisten julkaisuesimerkkien lisäksi voimme julkistaa henkilötietojasi työntekijöillemme, Konsernin muiden yhtiöiden työntekijöille, agenteillemme ja palveluntarjoajillemme, jotka käyttävät henkilötietojasi tarjotakseen meillle Palveluita, siinä suhteessa, kun käytät Palveluitamme.
  • Yhdistetyt henkilötiedot. Voimme yhdistää sinusta Palvelua käyttäessäsi kerättyä tietoa tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti tietoihin, jotka on kerätty käyttäessäsi muun konserniimme kuuluvan yhtiön operoimia palveluita ja tuotteita, jotka liittyvät niihin, mukaan lukien mobiilipalvelut ja sosiaalisen median palvelut. Käsittelemme tätä yhdistettyä tietoa tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti ja siinä määriteltyihin tarkoituksiin.

5. Luottamuksellisuus

  • Mitä me teemme? Olemme ryhtyneet merkittäviin toimenpiteisiin suojataksemme käyttäjistämme keräämäämme henkilöllisyyteen, mieltymyksiin ja muuhun liittyvän tiedon luottamuksellisuutta emmekä tietoisesti salli kenellekään Konsernin ulkopuoliselle paitsi käyttäjälle itselleen ja tässä Tietosuojakäytännössä määritellylle taholle pääsyä näihin tietoihin. Olemme tehneet merkittäviä investointeja palvelimeen, tietokantaan, varmuuskopiointiin, palomuuriin ja salausteknologioihin suojataksemme keräämäämme ja käsittelemäämme tietoa. Nämä teknologiat ovat osa uusimmasta teknologiasta rakentuvaa turvallisuusarkkitehtuuria.
  • Mitä sinä voit tehdä? Myös sinun tulee tehdä osasi suojataksesi henkilötietojasi. Kirjautumistietosi ovat luottamuksellisia ja sinun tulee pitää ne salassa ja luottamuksellisina jatkuvasti ja tehdä parhaasi suojataksesi niitä.

6. Luottamuksellisuuden rajat

  • Lain edellyttämät julkaisut. Koska toimimme lainsäädännön, valvontaviranomaisten ja turvallisuustekijöiden säätelemässä ympäristössä, meiltä voidaan joissain olosuhteissa edellyttää tunnistettavien henkilötietojen julkaisemista käyttäjistämme ilman, että meidän sallitaan kertoa sinulle, että olemme näin tehneet. Pyrimme rajoittamaan julkaisuja seuraaviin: (a) kun toimimme hyvässä uskossa, että meiltä edellytetään tietojen julkaisua vastauksena haasteeseen, takuuasiaan tai muuhun oikeustoimiprosessiin tai lailliseen velvoitteeseemme; tai (b) kun on kohtuullista tunnistaa, ottaa yhteyttä tai käynnistää oikeustoimia suojataksemme ja/tai valvoaksemme oikeuksiamme henkilöitä tai yhteisöjä vastaan. Lisäksi voimme julkaista käyttäjänimesi, nimesi, syntymäaikasi, katuosoitteesi, kaupunkisi, maakuntasi, postinumerosi, maasi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilitietosi ja viestintäsi toisten Käyttäjien kanssa kolmansien osapuolten agenteillemme tai viranomaiselimille, mikäli me uskomme, että se on välttämätöntä tai tarpeellista liittyen rahanpesuun, petokseen, immateriaalioikeusrikkomukseen, piraattitoimintaan tai muuhun laittomaan toimintaan liittyvään tutkintaan tai toimintaan, joka saattaa johtaa meihin kohdistuvaan lainsäädännölliseen toimeen.
  • Konsernin markkinointi. Voimme käyttää sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi lähettääksemme sinulle uutisia, tarjouksia ja muuta markkinointiviestejä meiltä. Mikäli et enää halua vastaanottaa näitä tarjouksia ja uutiskirjeitä, voit jättäytyä pois näiden vastaanottamisesta joko ensimmäisen kerran rekisteröityessäsi palveluumme tai jälkikäteen seuraamalla ’peru’  (’opt-out’) -ohjeita, jotka löydät jokaisesta viestistämme. Sinulla on lisäksi oikeus milloin vain ilmoittaa meille, että et halua vastaanottaa meiltä mitään tarjouksia. Voit tehdä tämä lähettämällä meille sähköpostia: Support.
  • Kolmansien osapuolten tuote- ja palvelutarjoukset. Mikäli olet antanut tähän suostumuksesi, voimme jakaa sähköpostiosoitteesi ja puhelinumerosi kolmansien osapuolien kanssa, jotta he voivat lähettää sinulle tuote- ja palvelutarjouksiaan. Voit milloin tahansa pyytää, että sinut poistetaan postituslistalta lähettämällä meille tyhjän viestin, jossa on sana ’Poista’ (’Remove’)  aihekentässä. Lähetä viesti osoitteeseen: Support. Pyynnöstäsi poistamme tietosi markkinointilistoiltamme ja listoilta, jotka saatamme tulevaisuudessa jakaa markkinointikumppaniemme kanssa. Sinun on kuitenkin erikseen peruttava markkinointiviestintä, jonka lähettäjänä on kumppanimme, joka on saanut yhteistietosi meiltä ennen pyyntöäsi poistaa tietosi näiltä listoilta.
  • Julkisuus. Käytämme nimeäsi ja tietojasi julkisissa materiaaleissa vain kirjallisella suostumuksellasi.

7. Oikeutesi tietoihisi liittyen

  • Oikeus pyytää tietojasi. Pyrimme pitämään tietomme mahdollisimman ajantasaisina. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa tarkastaaksesi, muuttaaksesi tai saadaksesi kopion tiedoistasi tai muuttaaksesi tai korjataksesi tietojasi Asetuksen mukaisesti. Saatamme tällöin pyytää todistusta henkilöllisyydestäsi ennen kuin ryhdymme pyydettyihin toimenpiteisiin. Ottaaksesi yhteyttä meihin kohdassa 12 mainittujen oikeuksiesi pohjalta lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: Support. Voimme joissain tapauksissa periä pienen maksun kattaaksemme pyyntöösi liittyvät hallinnolliset kustannukset. Käsittelemme pyyntösi Asetuksen mukaisesti.
  • Muut oikeudet. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen:
    • oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä, joka voi aiheuttaa tai aiheuttaa vahinkoa tai ahdinkoa;
    • oikeus vastustaa automatisoitua päätöksentekoa;
    • oikeus joissain tilantessa saada epätarkka tieto korjattua, estettyä, poistettua tai tuhottua; ja
    • oikeus vaatia kompensaatiota tietosuojalainsäädännön rikkomisesta aiheutuneista vahingoista.

Mikäli olet epävarma oikeuksistasi tai ole huolestunut tietojesi käsittelystä, ota yhteyttä Mansaaren Tietosuojavaltuutettuun (yhteystiedot alla). Mikäli olet yhteydessä meihin oikeuksiisi liittyen, teemme parhaamme noudattaaksemme pyyntöäsi tai vastustustasi. Huomaa kuitenkin, että kaikki oikeudet eivät ole absoluuttisia.

8. Evästeet

Evästeet ovat tietoa sisältäviä merkkijonoja, jotka ladataan tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi (kukin on ”Laite”) vieraillessasi verkkosivuilla. Ne lähetetään takaisin alkuperäiselle sivustolle joka kerran, kun vierailet sivulla, tai muulle sivulle, joka tunnistaa nämä evästeet. Katso lisätietoa evästeistä, mitä ne ovat ja mitä ne tekevät, täältä: www.allaboutcookies.org.

Evästeet ovat erittäin hyödyllisiä, ja niitä käytetään moneen eri tarkoitukseen. Niiden ansiosta voit esimerkiksi liikkua sivujen välillä tehokkaasti, ne muistavat valintasi ja yleisesti parantavat käyttökokemusta. Joskus evästeitä käytetään varmistamaan, että verkossa näkemäsi mainokset ovat sinua kiinnostavia. Me käytämme evästeitä mitataksemme mainoskampanjoidemme tehokkuutta, rajoittaaksemme, kuinka monta kertaa näet saman mainoksen, muistaaksemme, että olet vieraillut sivuillamme, ja näyttääksemme sinulle sinua kiinnostavia mainoksia.

Yksityiskohtaista tietoa evästeistä ja niiden käytöstä Sivustollamme löydät Evästekäytännöistämme, josta löydät myös linkin, joka näyttää sinulle, miten voit tuhota tai deaktivoida evästeitä.

9. Lisätiedot

Annamme mielellämme sinulle lisätietoa siitä, kuinka suojaamme ja käytämme henkilötietojasi. Ota yhteyttä Support. Saat hyödyllistä lisätietoa tietosuojasta ja yksityisyydensuojasta myös Mansaaren Tietosuojavaltuutetulta www.inforights.im.

Tietosuojakäytäntö, viimeksi muutettu: 18. toukokuuta, 2018

CasinoSmash

Saa oma aloittavan Kasinopelaajan opaskirjasi - ILMAISEKSI!

Tilaa meidän uutiskirje ja saa uusimmat kasinouutiset, strategiat ja erikoistarjoukset suoraan sähköpostiisi!